Politiciens et élections, Votez librement et participez à la démocratie, Votez pour le changement, Référendum en ligne

Les sondages à propos des évènements

Nom de sondage Gagnant Pop. Voix   
Edi Rama
Edi Rama , Premier ministre 61%  955

Politikan, publicist dhe piktor shqiptar. Kryeministër i Shqipërisë dhe kryetar i Partisë Socialiste. | The current Prime Minister of Albania.

Sali Berisha
Sali Berisha  63%  814

Politikan shqiptar. | An Albanian cardiologist and politician.

Bamir Topi
Bamir Topi  62%  736

Politikan shqiptar dhe ish-president i Shqipërisë. | An Albanian politician and leader of the New Democratic Spirit (FRD).

Partia Socialiste e Shqipërisë
Partia Socialiste e Shqipërisë  52%  602

Partia Socialiste e Shqipërisë është aktualisht forca më e madhe opozitare në Shqipëri. | The Socialist Party of Albania (PS) is a political party in Albania.

Partia Demokratike e Shqipërisë
Partia Demokratike e Shqipërisë  52%  561

Partia Demokratike është parti politike e qendrës së djathtë në Shqipëri. | The Democratic Party of Albania (PD) is a conservative political party in Albania.

Fatos Nano
Fatos Nano  61%  442

Politikan shqiptar. | An Albanian politician and statesman.

Ilir Meta
Ilir Meta  45%  414

Politikan shqiptar si dhe kryetari i Kuvendit të Shqipërisë. | An Albanian politician. The Speaker of the Albanian Parliament since 2013.

Partia Demokristiane e Shqipërisë
Partia Demokristiane e Shqipërisë  48%  328

Partia Demokristiane është parti politike në Shqipëri. | The Christian Democratic Party of Albania (PDK) is a small political party in Albania.

Nard Ndoka
Nard Ndoka  54%  308

Politikan shqiptar. | An Albanian politician and leader of the Christian Democratic Party of Albania (PDK).

Ramiz Alia
Ramiz Alia  58%  292

Ishte një politikan shqiptar dhe burrë shteti. Vdiq në vitin 2011. | Was an Albanian politician and statesman. Died in 2011.

Lëvizja Socialiste për Integrim
Lëvizja Socialiste për Integrim  49%  251

Lëvizja Socialiste për Integrim është parti politike në Shqipëri. | The Socialist Movement for Integration (LSI) is a political party in Albania.

Gazmend Oketa
Gazmend Oketa  56%  245

Politikan shqiptar. | An Albanian politician.

Majlinda Bregu
Majlinda Bregu  55%  179

Politikane shqiptare dhe deputete e Partisë Demokratike. | An Albanian politician.

Partia Republikane e Shqipërisë
Partia Republikane e Shqipërisë  46%  162

Partia Republikane e Shqipërisë është partia politike në Shqipëri. | The Republican Party of Albania (PR) is a national conservative political party in Albania.

Vangjel Dule
Vangjel Dule  53%  156

Politikan shqiptar. | An Albanian politician and leader of the Unity for Human Rights Party (PBDNJ).

Arben Imami
Arben Imami  48%  128

Politikan shqiptar, deputet i PD në Kuvendin e Shqipërisë. | An Albanian politician and statesman.

Neritan Ceka
Neritan Ceka  50%  124

Politikan shqiptar, president i Aleancës Demokratike. | An Albanian archaeologist and politician.

Petro Koçi
Petro Koçi  47%  108

Politikan shqiptar. | An Albanian politician.

Tahir Muhedini
Tahir Muhedini  48%  107

Politikan shqiptar. | An Albanian politician, the honorary presient of the Party for Justice, Integration and Unity (PDIU).

Partia për Drejtësi dhe Integrim
Partia për Drejtësi dhe Integrim  41%  103

Partia për Drejtësi dhe Integrim (PDI) | The Party for Justice and Integration was an Albanian political party. Dissolved in 2010.

Kastriot Islami
Kastriot Islami  51%  88

Politikan shqiptar, deputet i Partisë Demokratike në Kuvendin e Shqipërisë. | An Albanian politician.

Partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut
Partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut  42%  84

Partia Bashkimi i të Drejtave të Njeriut është parti politike në Shqipëri. | Κόμμα Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων | The Unity for Human Rights Party

Fatmir Mediu
Fatmir Mediu  51%  71

Politikan shqiptar, kryetar i Partisë Republikane dhe Ministër i Mjedisit, Pyjeve dhe Administrimit të Ujërave. | An Albanian politician.

Popullariteti i Shqipërisë
Popullariteti i Shqipërisë  Nuk më pëlqen48%  61

Më pëlqen Shqipëria. Thuaj pse! / I like this country - Albania. Say why!

Situata politike në Shqipëri
Situata politike në Shqipëri  të pakënaqur29%  38

Kliko, nëse ju jeni të kënaqur me situatën politike në Shqipëri. Thuaj pse! / Satisfied with the political situation in the Albania. Say why!

Jozefina Topalli
Jozefina Topalli  45%  35

Politikane shqiptare. | An Albanian politician.

Shpëtim Idrizi
Shpëtim Idrizi  44%  27

Politikan shqiptar, kryetari i Partisë Drejtësi Integrim dhe Unitet. | An Albanian leader of the Party for Justice, Integration and Unity (PDIU).

Astrit Patozi
Astrit Patozi  42%  27

Politikan shqiptar nga Partia Demokratike. | Albanian politician of the Democratic Party.

Bujar Nishani
Bujar Nishani , Président 42%  12

Politikan shqiptar dhe Presidenti aktual i Shqipërisë. | An Albanian politician and the current President of Albania.


 
load menu