Politiciens et élections, Votez librement et participez à la démocratie, Votez pour le changement, Référendum en ligne
Brian Mikkelsen

Brian Mikkelsen glæder sig over doping-opstrammer

Brian Mikkelsen 67%

button ElectionsMeter.com

 

Det bliver lettere at knalde organiserede kriminelle for dopingsalg med en højere strafferamme, mener tidligere justitsminister.

Regeringen blæser til kamp mod dopingbrugere og ikke mindst folk, der handler med doping, med et forslag om at hæve strafferammen for dopingkriminalitet fra to til seks år.

Den tidligere konservative justitsminister Brian Mikkelsen (K), der også har været medlem i eksekutivkomitéen i det internationale dopingagentur (WADA), er klar til at stemme for forslaget, som han også selv har luftet i Folketinget.

- Regeringen må jo være bange for at komme i undertal, siden den selv kommer med forslaget. Men jeg er glad for, at regeringen har lyttet til mit forslag, siger Brian Mikkelsen til Berlingske Nyhedsbureau.

Han har netop bedt om at få hævet strafferammen til seks år, da det giver politiet nogle flere våben i dopingbekæmpelsen, så de nu kan gå efter de organiserede kriminelle.

- Det giver politiet nogle bedre efterforskningsmetoder, hvor de kan bruge aflytningsudstyr, og så kan man gå efter banderne og rockerne, siger Brian Mikkelsen.

p>...

 

 

11. 01. 2013

Læs mere: jv.dk

2013-01-15


amalia -
Marquerno spam

ElectionsMeter n'assume aucune responsabilité pour le contenu des arguments. S'il vous plaît contactez l'utilisateur ou l'auteur des commentaires. Chaque argument sur ElectionsMeter doit contenir le nom de l'auteur et le référence à la source originale du texte. Les utilisateurs devraient être conscients de la loi sur la protection du droit d'auteur. S'il vous plaît lire policy du site.

Retour au sondage: > Denmark > Politiciens > Brian Mikkelsen
 
load menu