Politiciens et élections, Votez librement et participez à la démocratie, Votez pour le changement, Référendum en ligne
Christen-Democratisch en Vlaams

CD&V-award voor biologische groenten uit Ecoknollenhof

Christen-Democratisch en Vlaams 40%

button ElectionsMeter.com

 

BAAL - De compostmeesters en tuiniers van het Ecoknollenhof in Baal hebben de de CD&V-award voor innovatieve projecten gewonnen.

Sinds maart 2011 bewerken een tiental Tremelose tuiniers een lapje grond als onderdeel van het volkstuintje.

Het volkstuintje is het resultaat van de samenwerking tussen meerdere actoren.

Zo verleende het provinciebestuur van Vlaams-Brabant, in het kader van de Europese plattelandsprojecten, een subsidie van 90.000 euro. Daarnaast stelt de vzw Siddartha de grond ter beschikking.

Het gemeentebestuur van Tremelo voorziet de tuiniers van het nodige materiaal om hun lap grond te bewerken en leverde onder meer een tuinhuisje.

De vzw Velt treedt op als coördinator van het project en de compotmeesters van Tremelo geven raad bij de groententeelt en het gebruik van compost.

...

 

 

13 september 2012

Lees meer: www.nieuwsblad.be

13.09.2012


tetris -
Marquerno spam

ElectionsMeter n'assume aucune responsabilité pour le contenu des arguments. S'il vous plaît contactez l'utilisateur ou l'auteur des commentaires. Chaque argument sur ElectionsMeter doit contenir le nom de l'auteur et le référence à la source originale du texte. Les utilisateurs devraient être conscients de la loi sur la protection du droit d'auteur. S'il vous plaît lire policy du site.

 
load menu