Politiciens et élections, Votez librement et participez à la démocratie, Votez pour le changement, Référendum en ligne
Gazmend Oketa

Gazmend Oketa - Demi: Monitoruam Mediun, jo sipas ligjit ...

Gazmend Oketa 56%

... shkatërrimi i armëve

 

TIRANE-Kryetari i Komisionit parlamentar të Sigurisë Leonard Demi është shprehur sot gjatë punimeve në Komision se ka monitoruar dy herë Ministrin e Mbrojtjes në kohen kur drejtonte Mediu si në aspektin e zbatimit të ligjit të gradave ashtu dhe cështjen e carmatimit. Ne të dyja rastet Demi pohon së janë konstatuar shkelje serioze

 

Sipas Demit, shkelje janë hasur në procesin e shkatërrimit të armëve si dhe në ligjin për gradat në Forcat e Ushtrisë.

 

“Kemi konstatuar shkelje në dy aspekte, në ligjin për gradat si dhe për çështjen e armatimeve”, tha Demi para deputetëve demokratë. Demi theksoi se gjatë kësaj kohë nuk ishte zbatuar ligji për shkatërrimin e armëve.

 

Sipas tij, edhe në kohën që Ministrinë e Mbrojtjes e drejtonte Gazmend Oketa ka pasur shkelje, por ato janë riparuar. Ai sqaroi se Mediut i ishte dërguar një komision . posaçëm ku i ishin bërë të qarta shkeljet.

 

(d.b/BalkanWeb)

 

Burimi: BalkanWeb (27.4.2010)


cici -
Marquerno spam

ElectionsMeter n'assume aucune responsabilité pour le contenu des arguments. S'il vous plaît contactez l'utilisateur ou l'auteur des commentaires. Chaque argument sur ElectionsMeter doit contenir le nom de l'auteur et le référence à la source originale du texte. Les utilisateurs devraient être conscients de la loi sur la protection du droit d'auteur. S'il vous plaît lire policy du site.

Retour au sondage: > Albania > Politiciens > Gazmend Oketa
 
load menu