Politiciens et élections, Votez librement et participez à la démocratie, Votez pour le changement, Référendum en ligne
Marianne Thyssen

Thyssen:

Marianne Thyssen 48%

button ElectionsMeter.com

Marianne ThyssenHet economisch herstel wordt in 2010 de belangrijkste uitdaging voor CD&V. Dat vertelde voorzitster Marianne Thyssen op de nationale nieuwjaarsreceptie in Brussel.

De CD&V wil naar eigen zeggen een anti-crisisbeleid blijven voeren, op korte termijn. De partij meent dat tijdelijke arbeidsduurvermindering, tijdskrediet en tijdelijke werkloosheid de instrumenten zijn om duizenden jobs te redden. 
Begrotingstekort

Op de langere termijn wil de CD&V de economie structureel versterken en dat onder het motto "samenwerkingsfederalisme". 

Van zodra de economie weer aantrekt, moet elke budgettaire winst naar een snellere afbouw van het begrotingstekort gaan, meent Thyssen. De politica noemde de activering van mensen en de lastenverlaging op arbeid daarbij essentieel. 
Stap voor stap

Aan de 2.000 aanwezigen vertelde Thyssen dat de communautaire doelstellingen niet volledig naar de achtergrond zullen verdwijnen. De CD&V-ster benadrukte dat de methode van onderhandelen veranderd is. "Het gaat nu stap voor stap, maar B-H-V en de staatshervorming blijven prominent op de agenda." . br />
Een groep van Vlaams-nationalistische manifestanten verstoorden de toespraak van Thyssen twee keer.

 

Bron: hbvl.be (16.1.2010)


martina -
Marquerno spam

ElectionsMeter n'assume aucune responsabilité pour le contenu des arguments. S'il vous plaît contactez l'utilisateur ou l'auteur des commentaires. Chaque argument sur ElectionsMeter doit contenir le nom de l'auteur et le référence à la source originale du texte. Les utilisateurs devraient être conscients de la loi sur la protection du droit d'auteur. S'il vous plaît lire policy du site.

Retour au sondage: > Belgium > Politiciens > Marianne Thyssen
 
load menu