Politiciens et élections, Votez librement et participez à la démocratie, Votez pour le changement, Référendum en ligne
Milan Zver

Evropski poslanec dr. Milan Zver pričenja s projektom ...

Milan Zver 50%

Evropski poslanec dr. Milan Zver pričenja s projektom ”Šah v slovenske šole”... ”Šah v slovenske šole”

 

V petek, 22. marca 2013 bo dr. Milan Zver v sklopu projekta ”Šah v slovenske šole” obiskal osnovno šolo Destrnik. V okviru tega projekta bo v naslednjih tednih v različnih slovenskih šolah podaril po 15 šahovskih garnitur, predaval in odigral šahovsko partijo z učenci po vsej Sloveniji.

 

Projekt podpira tudi nekdanji svetovni prvak in velemojster Garry Kasparov, ki je o dr. Zveru zapisal, da ima šah le z "ljudmi kot je dr. Milan Zver priložnost, da postane uspešen poklicni šport kot tudi nepogrešljiv del izobraževalnih sistemov v 21. stoletju."

 

Cilj projekta je približati šahovsko igro otrokom in tako spodbuditi njihov intelektualni in vrednostni razvoj. Skozi igro se otroci naučijo reševanja problemov in prepoznavanja vzorcev, taka. dejavnost pa tudi izboljšuje njihovo koncentracijo in matematično dojemanje.

 

Preberite več: milanzver.eu (19. Marec, 2013)


martina -
Marquerno spam

ElectionsMeter n'assume aucune responsabilité pour le contenu des arguments. S'il vous plaît contactez l'utilisateur ou l'auteur des commentaires. Chaque argument sur ElectionsMeter doit contenir le nom de l'auteur et le référence à la source originale du texte. Les utilisateurs devraient être conscients de la loi sur la protection du droit d'auteur. S'il vous plaît lire policy du site.

Retour au sondage: > Slovenia > Politiciens > Milan Zver
 
load menu