Politiciens et élections, Votez librement et participez à la démocratie, Votez pour le changement, Référendum en ligne
Partia për Drejtësi dhe Integrim

Bashkohen PDU dhe PDI, krijohet Partia Drejtësi, ...

Partia për Drejtësi dhe Integrim 41%

... Integrim dhe Unitet

 

Bashkohen PDU dhe PDI, krijohet Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet -PDIU. Urime zotërinjve Idrizi, Muhedini dhe Tahiri, e përgëzojmë partinë e re, një fuqi të vetme për përfaqësimin e çamve, si dhe për bashkimin dhe ndërgjegjësimin e patriotëve të rinj shqiptarë për zgjidhjen e çështjes Çame.

 

Urojmë që të bashkuar të rikthehemi në trojet tona stërgjyshore në kët&eml; dekadë të re të Shekullit Shqiptar. Suksese P.D.I.U.!!

 

Lexo më shumë: Albanian American Organization Chameria (AAOC)


martina -
Marquerno spam

ElectionsMeter n'assume aucune responsabilité pour le contenu des arguments. S'il vous plaît contactez l'utilisateur ou l'auteur des commentaires. Chaque argument sur ElectionsMeter doit contenir le nom de l'auteur et le référence à la source originale du texte. Les utilisateurs devraient être conscients de la loi sur la protection du droit d'auteur. S'il vous plaît lire policy du site.

 
load menu