Politiciens et élections, Votez librement et participez à la démocratie, Votez pour le changement, Référendum en ligne
Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet

PDIU kërkesë Berishës dhe Bashës: Përshpejtoni lejen për ...

Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet 80%

... ndërtimin e xhamisë së Tiranës

 

PDIU i bën thirrje Qeverisë dhe Bashkisë së Tiranës që të përshpejtojnë procedurat për dhënien e lejes për ndërtimin e xhamisë së madhe të Tiranës. Përmes një deklarate për mediet, PDIU thekson se “Kryeministri dhe Kryetari i Bashkisë së Tiranës kanë bërë disa herë prononcime publike për dhënien e lejes për këtë xhami, një e drejtë legjitime kjo që i është mohuar për 20 vite me rradhë komunitetit më të madh fetar në vend”. “Ajo që Komuniteti Musliman Shqiptar kërkon me të drejtë është një leje për një objekt kulti që është zvarritur për një kohë tejet të gjatë. Partia për Drejtësi Integrim dhe Unitet do të kërkojë me forcë nëpërmjet këshilltarëve të saj në Këshillin e Bashkisë së Tiranës që kësaj çështje t’i jepet një zgjidhje sa më e s. pejtë”, theksohet në deklaratën e PDIU-së.

 

Lexo më shumë: AlbPress (18 Janar 2013)


martina -
Marquerno spam

ElectionsMeter n'assume aucune responsabilité pour le contenu des arguments. S'il vous plaît contactez l'utilisateur ou l'auteur des commentaires. Chaque argument sur ElectionsMeter doit contenir le nom de l'auteur et le référence à la source originale du texte. Les utilisateurs devraient être conscients de la loi sur la protection du droit d'auteur. S'il vous plaît lire policy du site.

 
load menu