Politiciens et élections, Votez librement et participez à la démocratie, Votez pour le changement, Référendum en ligne
Partitë e Shqipërisë

Sfidat e Shqipërisë për 2013, integrimi dhe ekonomia

Partitë e Shqipërisë, Partia Demokratike 44%

Shqipëria humbi shansin për të marrë statusin e vendit kandidat gjatë vitit 2012. Siç thotë analisti Armand Shkullaku, shkak ishte sërish konflikti politik që mbajti peng progresin e vendit në këtë drejtim, duke shënuar dështim për të tretin vit me radhë.

 

“Duam apo s’duam ne, pavarësisht progreseve që ka bërë Shqipëria në fusha të ndryshme, ishte vazhdimi i klimës së tensionit politik që konkludoi në fund të k¨tij viti me mosdhënien e statusit të vendit kandidat për Shqipërinë”, thotë Shkullaku.

 

Lexo më shumë: Radio Evropa e Lire (30.12.2012)


bibi -
Marquerno spam

ElectionsMeter n'assume aucune responsabilité pour le contenu des arguments. S'il vous plaît contactez l'utilisateur ou l'auteur des commentaires. Chaque argument sur ElectionsMeter doit contenir le nom de l'auteur et le référence à la source originale du texte. Les utilisateurs devraient être conscients de la loi sur la protection du droit d'auteur. S'il vous plaît lire policy du site.

Retour au sondage: > Albania > Élections > Partitë e Shqipërisë
 
load menu