Politiciens et élections, Votez librement et participez à la démocratie, Votez pour le changement, Référendum en ligne
Poliittinen tilanne Suomessa

Aikamme ajattelijoita, osa 2/3: Poliittinen taloustiede

Poliittinen tilanne Suomessa, satisfied 21%

button ElectionsMeter.com

Vain muutama päivä Sauli Niinistön vaalivoiton jälkeen Elinkeinoelämän valtuuskunnan (EVA) johtaja Matti Apunen toivoi Suomeen ”ideologista korjaussarjaa”, jolla ”rakennetaan jämäkkä 21. vuosisadan liberaali demokratia ja sen takeeksi vauras keskiluokka”. Mutta mitä se tarkoittaa ja mitä Apunen oikeasti haluaa?

 

Sitäkö, että yhteiskunnan eriarvoistuminen katkaistaan jämäköin toimenpitein, ja että keskiluokka ryhmittyy avoimesti vaatimaan tulonjakoa, jolla se saa todellista panostaan vastaavan tuoton teknologia-vetoisesta tuottavuuden kasvusta?

 

Vai sitä, että valtio ryhtyy Saksan mallin mukaisiin toimenpiteisiin, joilla teollisten työpaikkojen pako halpatuotantomaihin hankaloituu? 

 

Lue lisää: Turmio ja perikato (29. helmikuuta 2012)


cici -
Marquerno spam

ElectionsMeter n'assume aucune responsabilité pour le contenu des arguments. S'il vous plaît contactez l'utilisateur ou l'auteur des commentaires. Chaque argument sur ElectionsMeter doit contenir le nom de l'auteur et le référence à la source originale du texte. Les utilisateurs devraient être conscients de la loi sur la protection du droit d'auteur. S'il vous plaît lire policy du site.

 
load menu