Politiciens et élections, Votez librement et participez à la démocratie, Votez pour le changement, Référendum en ligne
Socialistische Partij Anders

"Sp.a en Open Vld laten zich opjagen door slechte peilingen"

Socialistische Partij Anders 45%

button ElectionsMeter.com

 

CD&V-voorzitter Wouter Beke verwijt sp.a en Open Vld profileringsdrang in aanloop naar de lokale verkiezingen. "Sp.a en Open Vld vergissen zich van verkiezingen. Op 14 oktober zijn het lokale en geen nationale verkiezingen. Beide partijen laten zich opjagen door slechte peilingen en profileren zich op nationale thema's", zo zei Beke vandaag in De Ochtend. Hij roept de federale regeringspartijen op de afspraken van het regeerakkoord te respecteren.


De afgelopen dagen rommelde het in de regering-Di Rupo. Eerst dreigde sp.a-staatssecretaris John Crombez ermee op te stappen als de regering zou instemmen met de Rubik-deal, het Zwitserse aanbod om Belgisch geld eenmalig te belasten in ruil voor het behoud van het bankgeheim. Gisteren dreigde Open Vld-vicepremier Vincent Van Quickenborne er dan weer mee de stekker uit de regering te trekken als er een meerwaardeb. lasting op aandelen komt.

...

 

 

13/09/12

Lees meer: www.demorgen.be

13.09.2012


tetris -
Marquerno spam

ElectionsMeter n'assume aucune responsabilité pour le contenu des arguments. S'il vous plaît contactez l'utilisateur ou l'auteur des commentaires. Chaque argument sur ElectionsMeter doit contenir le nom de l'auteur et le référence à la source originale du texte. Les utilisateurs devraient être conscients de la loi sur la protection du droit d'auteur. S'il vous plaît lire policy du site.

Retour au sondage: > Belgium > Partis > Socialistische Partij Anders
 
load menu