Politiciens et élections, Votez librement et participez à la démocratie, Votez pour le changement, Référendum en ligne
Szabó Rebeka

LMP: újabb sóhivatalt alapít a kormány

Szabó Rebeka 45%

button ElectionsMeter.com

Súlytalannak és sóhivatalnak tartja az LMP a Vidékfejlesztési Minisztérium által tervezett öntözési hivatalt.

 

Az ellenzéki párt képviselője, Szabó Rebeka az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében azt írja, hogy a hivatal-alapítási erőfeszítések helyett inkább a környezetügy rangjának visszaszerzésére kellene koncentrálni.

 

A képviselő közlése szerint a kabinet abban az országban akar öntözési hivatalt felállítani, ahol az ár- és a belvíz szinte minden évben az aszályhoz hasonló mértékű károkat okoz. Az LMP szerint nem az "újabb íróasztalokból és szolgálati autókból" álló kormányzati "sóhivatalok" számát kellene tovább gyarapítani, hanem szembe kellene nézni azzal, hogy hiba volt a környezeti erőforrásokat egységesen kezelő környezetvédelmi miniszt&ecute;rium megszüntetése - szögezi le a politikus.

 

mti

 

Bővebben: kisalfold.hu (2012.04.25.)


martina -
Marquerno spam

ElectionsMeter n'assume aucune responsabilité pour le contenu des arguments. S'il vous plaît contactez l'utilisateur ou l'auteur des commentaires. Chaque argument sur ElectionsMeter doit contenir le nom de l'auteur et le référence à la source originale du texte. Les utilisateurs devraient être conscients de la loi sur la protection du droit d'auteur. S'il vous plaît lire policy du site.

Retour au sondage: > Hungary > Politiciens > Szabó Rebeka
 
load menu