Politiciens et élections, Votez librement et participez à la démocratie, Votez pour le changement, Référendum en ligne
Szabó Rebeka

Földmoratórium - Azonnali lépéseket sürget az LMP

Szabó Rebeka 45%

button ElectionsMeter.com

Szabó Rebeka közölte: az LMP azonnali lépéseket vár a kormánytól a két év múlva lejáró földmoratórium ügyében.

 

A párt a hazai családi gazdálkodók érdekeinek védelmében azonnali lépéseket vár a kabinettől, mert úgy vélik: a kormány a "hangzatos ígéreteken kívül" eddig szinte semmit sem tett annak érdekében, hogy megállítsa a birtokkoncentrációt és a spekulációs célú földvásárlást. "Sőt, az állami tulajdonú földeket is saját klientúrájának építésére használja" - teszik hozzá a közleményben.

 

A politikus felhívja a figyelmet, hogy két év múlva külföldiek is szabadon vásárolhatnak termőföldet Magyarországon, és annak a meglátásának ad hangot, hogy amennyiben továbbra sem születik érdemi földügyi szabályozás, úgy minden esély megvan arra, hogy a tőkeszegény hazai gazdálkodók lába al&oacte;l kivásárolják a termőföldet.

 

MTI

 

Bővebben: ma.hu (2012.04.30)


Danda77 -
Marquerno spam

ElectionsMeter n'assume aucune responsabilité pour le contenu des arguments. S'il vous plaît contactez l'utilisateur ou l'auteur des commentaires. Chaque argument sur ElectionsMeter doit contenir le nom de l'auteur et le référence à la source originale du texte. Les utilisateurs devraient être conscients de la loi sur la protection du droit d'auteur. S'il vous plaît lire policy du site.

Retour au sondage: > Hungary > Politiciens > Szabó Rebeka
 
load menu