Politiciens et élections, Votez librement et participez à la démocratie, Votez pour le changement, Référendum en ligne

Commentaires politiques


line
Shpëtim Idrizinegative - Unë jam kundër! Shpëtim Idrizi është zgjedhje mjaft e keqe. Unë nuk pajtohem me mendimet e tij politike. dans le sondage Shpëtim Idrizi, répondre
Shpëtim Idrizipositive - Sipas mendimit tim, Shpëtim Idrizi është mjaft i mirë politikan. Ai ka mbështetjen time! dans le sondage Shpëtim Idrizi, répondre
Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitetnegative - Unë jam kundërvënë me forcë. Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet (PDIU) është një zgjedhje e keqe. Kjo parti thjesht nuk mund t'i besohet! dans le sondage Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet, répondre
Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitetpositive - Unë e mbështes Partinë për Drejtësi, Integrim dhe unitet (PDIU)! Nga këndvështrimi im është një parti e mirë dhe të besueshëm. dans le sondage Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet, répondre
Astrit Patozinegative - Unë jam kundër! Astrit Patozi është zgjedhje mjaft e keqe. Unë nuk pajtohem me mendimet e tij politike. dans le sondage Astrit Patozi, répondre
Astrit Patozipositive - Sipas mendimit tim, Astrit Patozi është mjaft i mirë politikan. Ai ka mbështetjen time! dans le sondage Astrit Patozi, répondre
Fryma e Re Demokratikenegative - Unë jam kundërvënë me forcë. Fryma e Re Demokratike (FRD) është një zgjedhje e keqe. Kjo parti thjesht nuk mund t'i besohet! dans le sondage Fryma e Re Demokratike, répondre
Fryma e Re Demokratikepositive - Unë mbështes Fryma e Re Demokratike (FRD)! Nga këndvështrimi im është një parti e mirë dhe të besueshëm. dans le sondage Fryma e Re Demokratike, répondre
Bujar Nishaninegative - Unë jam kundër! Bujar Nishani është zgjedhje mjaft e keqe. Unë nuk pajtohem me mendimet e tij politike. dans le sondage Bujar Nishani, répondre
Bujar Nishanipositive - Sipas mendimit tim, Bujar Nishani është mjaft i mirë politikan. Ai ka mbështetjen time! dans le sondage Bujar Nishani, répondre
Jozefina Topallinegative - Unë jam kundër! Jozefina Topalli është zgjedhje mjaft e keqe. Unë nuk pajtohem me mendimet e saj politike. dans le sondage Jozefina Topalli, répondre
Jozefina Topallipositive - Sipas mendimit tim, Jozefina Topalli është mjaft i mirë politikan. Ajo ka mbështetjen time! dans le sondage Jozefina Topalli, répondre
Sali BerishaScodran - Ka fjalor te padenje per kryetar shteti. Shiti shqiperine te greket (vorrezzat+harta ujore+regjistrimi i popullsise) Nuk ka mbajte premtimet elektorale. dans le sondage Sali Berisha, répondre
Sali BerishaScodran - Na pati premtu EU-ne na futi ne Organizaten e vendeve Islamike. Shiste nafte serbeve gjate embargos. Lejoi e kontribuoi neshkaterrimin e Shqiperise ne97. Lejoi Janullatosin neTR dans le sondage Sali Berisha, répondre
Popullariteti i Shqipërisënegative - Unë nuk e mbështesin Shqipërinë. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu) dans le sondage Popullariteti i Shqipërisë, répondre
Popullariteti i Shqipërisëpositive - Më pëlqen Shqipëria. Nuk ka arsye të hezitoni. Për shembull, për shkak se... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu) dans le sondage Popullariteti i Shqipërisë, répondre
Situata politike në Shqipërinegative - Unë jam i pakënaqur me gjendjen politike në Shqipëri. Për shembull, për shkak se... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu) dans le sondage Situata politike në Shqipëri, répondre
Situata politike në Shqipëripositive - Unë jam i kënaqur me situatën politike në Shqipëri. Nuk ka arsye të hezitoni. Për shembull, për shkak se... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu) dans le sondage Situata politike në Shqipëri, répondre
Nard Ndokabenni - Nard Ndoka është nje politikan shume i mire.Z.Ndoka dhe Pdk-ja do jene faktor shume i rendesishem stabiliteti ne Shqiperi. dans le sondage Nard Ndoka, répondre
Bamir Topialush - Bamiri si president i shqiperis eshte zgjedhja ma e mire qe ka mund te behet. perpara z. Bamir shendet, fatë dhe sukse nga miku alush avdyli nga zvicrra dans le sondage Bamir Topi, répondre
 
load menu