Politiciens et élections, Votez librement et participez à la démocratie, Votez pour le changement, Référendum en ligne
left right close

Partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut

> Albanie > Partis > Partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut
Partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut est prêt à votre avis, de soutien et de vote. Votez en ligne!
 
photo  PBDNJ

PBDNJ - pour

Partia Bashkimi i të Drejtave të Njeriut është parti politike në Shqipëri. | Κόμμα Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων | The Unity for Human Rights Party
 NO! PBDNJ

PBDNJ - contre

Kliko, nëse ju nuk e mbështesin Partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut. Thuaj pse. | Click, if you do not support the PBDNJ. Say why.

Les résultats des élections en ligne en faveur de "PBDNJ" dans le graphique

graph
SQI: Partia Bashkimi i të Drejtave të Njeriut është parti politike në Shqipëri. Kryetar: Vangjel Dule Viti i krijimit: 1992 Spektri politik: politika e pakicave (grekët), liberalizmi burimi ENG: The Unity for Human Rights Party (Albanian: Partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut, Greek: Κόμμα Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων) is a centrist political party in Albania. Founded in 1992, it represents Albania's minorities and is mainly related to the Greek minority, and is the political continuation of Omonoia. The party is currently led by Vangjel Dule, who holds the party's only seat in ...
pour31contre   I qartë e mbështesin atë. Partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut është mjaft i mirë parti politike. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse ajo është e mirë, kam shkruar këtu), positive
pour33contre   Unë jam kundërvënë me forcë. Zgjedhje Partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut është mjaft e keqe. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse ajo është e keqe, kam shkruar këtu), negative
Pourcentage actuelle (de préférence)
pour PBDNJ

Kryetari i PBDNJ, Vangjel Dule: “Autorët e Censusit, ...


... manipulatorë të realitetit” Kryetari i PBDNJ-së nuk e ka pëlqyer rezultatin shifror që ka dalë pas regjistrimit të popullsisë gjatë vitit të kaluar. Në këtë intervistë për JAVA ai flet gjithashtu edhe për deklaratat nacionaliste të kryeministrit Berisha dhe projekt-rezolutën çame të propozuar nga PDIU Kryetari i Partisë Bashkimi për të Drejtat e Njeriut Vangjel Dule duket si më i prekuri nga Censusi i fundit, i cili u kritikua shumë nga aktorë ...


PBDNJ, Dule: Transparenca e zgjedhjeve të 28 Qershorit, ...


...thelbësore Nje dite pas thirrjes se nderkombetareve drejtuar politikes shqiptareve per gjetjen e nje konsensusi mes tyre ka reaguar Partia Bashkimi per te Drejtat e Njeriut. Kreu i kesaj force Vangjel Dule ka pershendetur mesazhet e nderkombetareve ndersa ka deklaruar transparenca e zgjedhjeve te 28 qershorit eshte kushti kryesor per bashkepunim. Dule ftoi shqiptaret qe te protestojne me 30 prill kunder keq qeverisjes dhe rrenimit ekonomik. Burimi: BalkanWeb TV (28.4.2010)


PBDNJ: Dënojmë dhunën e policisë ndaj protestuesve


TIRANE - Partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut ka shprehur sot qëndrimin e saj të qartë kundër dhunës së policisë ndaj protestuesve mbështetës të opozitës. Kreu i kësaj partie, Vangjel Dule i ka bërë sot apel organeve të policisë që të qëndrojnë në nivelin e kërkesave të shtetit të së drejtës dhe të lirojnë protestuesit e arrestuar. “Partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut gjithashtu dënon në mënyrën ...


[TOP 4]

> Partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut > Actualités
 
partia republikane, partia e te drejtat e njeriut, partia pbdnj e shqiperis, partia per te dreitat e njeriut albania, pbdnj shqiperi, PBDNJ (Shqipëri), partia pbdnj et d'autres...
load menu