Politiciens et élections, Votez librement et participez à la démocratie, Votez pour le changement, Référendum en ligne
left right close

Astrit Patozi

> Albanie > Politiciens > Partia Demokratike e Shqipërisë > Astrit Patozi
Astrit Patozi est prêt à votre avis, de soutien et de vote. Votez en ligne!
PD
 
photo Astrit Patozi

Astrit Patozi - pour

Politikan shqiptar nga Partia Demokratike. | Albanian politician of the Democratic Party.
 NO! Astrit Patozi

Astrit Patozi - contre

Kliko, në qoftë se ju nuk e mbështesin Astrit Patozi. Thuaj pse. | Click, if you do not support Astrit Patozi. Say why.

Les résultats des élections en ligne en faveur de "Astrit Patozi" dans le graphique

graph
SQI: Astrit Patozi (lindur më 22 korrik 1964) është politikan shqiptar, deputet i Partisë Demokratike në Kuvendin e Shqipërisë. Astrit Patozi është nënkryetar i Partisë Demokratike të Shqipërisë dhe Kryetar i Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike. burimi ENG: Astrit Patozi (born July 22, 1964 in Kavajë) is a member of the Assembly of the Republic of Albania who currently serves as the head of Democratic Party's parliamentary group. Career as a Journalist 1992-1995: Worked at the Albanian Telegraphic Agency and later Newspaper "Rilindja". 1995-1997: Editor-in-chief of Newspaper "Albania". 1997-2007: Editor-in-chief of Newspaper "Rilindja Demokratike". Career as a ...
pour34contre   Sipas mendimit tim, Astrit Patozi është mjaft i mirë politikan. Ai ka mbështetjen time!, positive
pour33contre   Unë jam kundër! Astrit Patozi është zgjedhje mjaft e keqe. Unë nuk pajtohem me mendimet e tij politike., negative
Pourcentage actuelle (de préférence)
pour Astrit Patozi

Astrit PATOZI / “Në Parlament është e vetmja zgjidhje...


... e reformave” Dy ditë më parë ne nuk arritëm të miratojmë në Kuvend tre reformat e integrimit. Por unë e kam të vështirë të besoj dhe pranoj se të enjten dogjëm edhe shansin e fundit për të përmbushur një mision të madh. Ndaj, edhe jam këtu për t’i bërë një apel të fortë Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste, që të mos e shndërrojmë në peng të shqiptarëve çështjen e statusit të ...


Astrit Patozi: Nuk i lutemi LSI-së për koalicion


Nënkryetari i Partisë Demokratike, Astrit Patozi, duke folur në Top Story, tha se ata nuk do i luten Lëvizjes Socialiste për Integrim për aleancë parazgjedhore. “Përsa i përket vazhdimësisë së kësaj aleance, nuk ka rëndësi mendimi im, kjo i takon palëve. Janë forumet e palëve ato që do të vendosin. Ne sot kemi një marrëveshje funksionale që ka edhe 6-7 muaj skadencë. Çdo bëhet më tej mbetet për t’u parë. Ne kemi pasur një ...


PD nis fushatën nga Vlora, Patozi: Fitojmë më 23 qershor


Partia Demokratike duket seka ndezur motorët e fushatës. Në ditët e para të 2013, demokratët kanë vendosur të nisin takimet me strukturat nga qyteti i Vlorës, ku ishte i pranishëm Nënkryetari i Partisë Demokratike Astrit Patozi, me cilësinë e kreut të grupit të punës për këtë qark. Patozi tha gjatë takimit se kjo maxhorancë do rikonfirmojë mandatin e saj të tretë qeverisës më 23 qershor. Edhe kryetari i degës së PD-së të Vlorës Ardian ...


[TOP 4]

> Astrit Patozi > Actualités
 
load menu