Politiciens et élections, Votez librement et participez à la démocratie, Votez pour le changement, Référendum en ligne
left right close

Fatos Nano

> Albanie > Politiciens > Partia Socialiste e Shqipërisë > Fatos Nano
Fatos Nano est prêt à votre avis, de soutien et de vote. Votez en ligne!
PS
 
photo Fatos Nano

Fatos Nano - pour

Politikan shqiptar. | An Albanian politician and statesman.
 NO! Fatos Nano

Fatos Nano - contre

Kliko, nëse ju nuk e mbështesin Fatos Nano. Thuaj pse. | Click, if you do not support Fatos Nano. Say why.

Les résultats des élections en ligne en faveur de "Fatos Nano" dans le graphique

graph
SQI: Fatos Nano lindi më 19 shtator 1952 në Tiranë, është politikan shqiptar, ish kryetar i Partisë Socialiste të Shqipërisë. Aktiviteti politik Ai filloi karrieren e tij politike ne vitin 1991 pasi u zgjodh Kryeminister i Qeverise se Tranzicionit me qellim qe te organizoje zgjedhjet e para demokratike ne Shqipëri ne po ate vit dhe te pergatise vendin per tranzicionin drejt nje ekonomie tregu dhe sistemi demokratik. Zgjedhjet ne 31 Mars 1991 u fituan nga Partia Socialiste e Shqipërise dhe ai u caktua perseri Kryeminister. Pas dy muajsh ai u deturua te jape doreheqje. Ate vit ai u zgjodh kryetar i Partise Socialiste e cila ishte pasardhese e Partise se Punes se Shqipërise. Ne Mars 1992 Partia Demokratike fitoi zgjedhjet dhe ...
pour29contre   Sipas mendimit tim Fatos Nano është mjaft i mirë politikan. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu), positive
pour32contre   Unë nuk pajtohem. Fatos Nano është zgjedhje e keqe. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu), negative
Pourcentage actuelle (de préférence)
pour Fatos Nano

Fatos Nano te lokali i ri i Lorikut


Tashmë dihet që Lorik Cana, futbollisti i famshëm, ka hapur një lokal vere në Tiranë ku në inaugurim morën pjesë shumë personazhe VIP. Ai bëri dhe një surprizë, duke prezantuar të dashurën e re italiane. Por në këtë festë me shumë pije, nuk ka munguar edhe ish-kryeminstri Nano, i cili duket se ia ka kaluar shumë mirë. Lexo më shumë: PanoramA (16 Dhjetor, 2012)


Flet lideri historik i socialistëve, Fatos Nano


Takimi është lënë në një lokal të qetë, në të përpjetën që të çon në fshatin Sauk. Ish-kryetari socialist dhe ish-kryeministri Fatos Nano, vetëm përshtypjen e një ish-i nuk të lë në bisedë. Riangazhimi i tij në çështjet që trazojnë fort jo vetëm të majtën e politikës shqiptare, por edhe spektrin politik dhe krejt aktualitetin shqiptar në përgjithësi, sigurisht ka disa kohë që ka nisur. Për ...


Riunione dei leader della sinistra: Meta, Nano e Koci


Tirana - Si è svolta oggi la convention dei rappresentanti della sinistra "Tirana International", a cui hanno partecipato il capo del Movimento Socialista per l'Integrazione, Ilir Meta, l’ex capo del Partito Socialista Fatos Nano, e il leader del Partito Socialista Vero 91, Petro Koci. A causa dell'assenza degli altri leader della sinistra a tale incontro, i partecipanti hanno rivolto un appello - ancora una volta - a creare una coalizione per ottenere la vittoria le elezioni, ribadendo che l'invito è tuttora aperto. Alla conferenza stampa, Ilir Meta si è detto ...


[TOP 4]

> Fatos Nano > Actualités
 
ekonomise Fatos Nanos, fatos nano e berlusconi, "site web Fatos Nano", biografia e fatos nano et d'autres...
load menu