Politiciens et élections, Votez librement et participez à la démocratie, Votez pour le changement, Référendum en ligne
left right close

Majlinda Bregu

> Albanie > Politiciens > Partia Demokratike e Shqipërisë > Majlinda Bregu
Majlinda Bregu est prêt à votre avis, de soutien et de vote. Votez en ligne!
PD
 
photo Majlinda Bregu

Majlinda Bregu - pour

Politikane shqiptare dhe deputete e Partisë Demokratike. | An Albanian politician.
 NO! Majlinda Bregu

Majlinda Bregu - contre

Kliko, nëse ju nuk e mbështesin Majlinda Bregu. Thuaj pse. | Click, if you do not support Majlinda Bregu. Say why.

Les résultats des élections en ligne en faveur de "Majlinda Bregu" dans le graphique

graph
> Majlinda Bregu >

Biographie

[+] AJOUTER

SQI:

 

Majlinda Bregu (lindur më 19 maj 1974) është politikane shqiptare, Ministre e Integrimit e Shqipërisë dhe deputete e Partisë Demokratike në Kuvendin e Shqipërisë.

 

Punësimi

Gjatë viteve 1992 - 2002 arrin eksperiencë pune në media dhe njëkohësisht merret me aktivitete tjera, kështu që nga shtatori i vitit 1996 e gjer në shtatorin e vitit 2005 ligjëron si pedagoge pranë Universitetit të Tiranë, Fakulteti i Shkencave Sociale. Gjithashtu njihet edhe si lektore e lëndeve “Metoda Kërkimore në shkencat sociale” dhe “Shkrim Akademik”.

 

Gjatë viteve 2005 dhe 2005 vepron si anetare e KKPD-se dhe e pjesë e kryesisë së Partisë Demokratike të Shqipërisë, koordinatore e komisionit të Politikave Sociale pranë KOP-it, nga korriku i vitit 2005 Deputete e Kuvendit të Shqipërisë, Përfaqësuese e Partisë Demokratike, zona nr. 39, Kryetare e Delegacionit Parlamentar Shqiptar në PE, pjesë e Komisionit i punës, Çështjeve Sociale, Shëndetësisë, kryetare e Nënkomisionit për Minorenet e Barazinë Gjinore. Nga korriku i vitit 2006 ushtron profesionin pedagoge (me orar të pjesërishëm) në nivelin Ba. dhe Master pranë Universitetit të Tiranës, Fakulteti i Shkencave Sociale. Nga marsi i vitit 2007 është Ministre e Integrimit e Shqipërisë.

 

Eksperienca Profesionale

Në nëntor të vitit 1995 ndjek kurs trainimi për politikat sociale pranë Universitetit NOVA në (Oslo, Norvegji). Në qershor të vitit 2000 si profesor vizitues pranë Departamentit të Shëndetit dhe Studime Gjinore, Universiteti “Mc Gill” në Montreal, Kanada. Në nëntor të vitit 2001 zhvillon tur studimor pranë Universitetit të Viadrina, Gjermani. ”Administrata lokale dhe sherbimet sociale”. Në dhjetor të vitit 2001 ndjek kurs trainimi intensiv mbi Studimet Gjinore në Tiranë. Në nëntor të vitit 2002 zhvillon trainim intenziv dhe shkëmbim eksperience nga IOM në drejtimin “Gazetaria Investigative “ në Tiranë. Në dhjetor të vitit 2002 zhvillon trainim mbi çështjet e dhunës me bazë gjinore. Organizuar nga “Qendra e Gruas” në Tirane. Në janar të vitit 2003 me temën “Trainim i trainereve” bën trainim mbi dhunën në familje dhe efektet e traumës tek gratë dhe femijët, viktima të dhunës në familje. Organizuar nga Istituti Kroat I Psikologjisë.

 

burimi

 

 

ENG:

 

Majlinda Bregu (born 19 May 1974) is an Albanian politician and the minister of European integration in the Berisha cabinet. Bregu obtained a bachelor's degree in social sciences at the University of Tirana in 1996. She held a master's degree in social policy at the University of Tirana in 2003. She then received a PhD at Urbino University in Italy with the thesis, entitled "Sociology of cultural phenomena's and normative process".

 

Political career

Bregu was the coordinator of the Social Policies at the Political Orientation Committee of the Democratic Party in January 2004. Then she became a Member of the National Council of the Party in April 2004. From 2005 to 2007 she served as the head of Albanian Parliamentary Delegation to European Parliament, member of Health and Social Issues Parliamentary Commission and head of su. commission on Minors and Gender Equality. Bregu was appointed Minister of European Integration in 2009.

 

source

January 29, 2013

updated: 2013-11-14

ElectionsMeter n'assume aucune responsabilité pour le contenu des arguments. S'il vous plaît contactez l'utilisateur ou l'auteur des commentaires. Chaque argument sur ElectionsMeter doit contenir le nom de l'auteur et le référence à la source originale du texte. Les utilisateurs devraient être conscients de la loi sur la protection du droit d'auteur. S'il vous plaît lire policy du site.

Si ce texte contient une erreur ou des informations incorrectes que vous souhaitez les corriger, ou même vous voulez gérer l’administration du profil ,veuillez nous contacter. contactez-nous..


 
majlinda breg, vietve.vui.com, majlinda bregu femijet, Istituti për politika sociale et d'autres...
load menu