Politiciens et élections, Votez librement et participez à la démocratie, Votez pour le changement, Référendum en ligne
left right close

Nard Ndoka

> Albanie > Politiciens > Partia Demokristiane e Shqipërisë > Nard Ndoka
Nard Ndoka est prêt à votre avis, de soutien et de vote. Votez en ligne!
PDK
 
photo Nard Ndoka

Nard Ndoka - pour

Politikan shqiptar. | An Albanian politician and leader of the Christian Democratic Party of Albania (PDK).
 NO! Nard Ndoka

Nard Ndoka - contre

Kliko, nëse ju nuk e mbështesin Nard Ndoka. Thuaj pse. | Click, if you do not support Nard Ndoka. Say why.

Les résultats des élections en ligne en faveur de "Nard Ndoka" dans le graphique

graph
> Nard Ndoka >

Arguments

[+] AJOUTER

Ndoka, Milo, Gjinushi: Ku Po Gabon PSKreu i PDK-se:Do vazhdojme te rrime ne opozite.


Kreu i PDK-se:Do vazhdojme te rrime ne opozite Në një bisedë për gazetën “Panorama”, kryetari i Partisë Demokristiane, Nard Ndoka, flet për procesin zgjedhor të 8 majit. Ndoka thotë që demokristianët arritën objektivat e tyre, ndërsa shton se Partia Socialiste ka cenuar votën e PDK-së.Sipas kreut të demokristianëve, PS është treguar e ngurtë me aleatët e saj dhe ka deformuar rezultatin në mjaft zona, për të cilat PDK pret që të hapen dhe të ...


Ndoka: PDK, parti e frymës dhe vizionit europian


PDK, parti e vlerave europiane dhe kristiane PDK, kontribut për reformat dhe marrjnen e ftesës për në NATO PDK, partneritet dhe besim aktiv me elektoratin e djathtë PDK, poli i ri i politikës së djathtë PDK, shtëpia e përbashkët e të gjithë demokristianëve Fjala e kryetarit të PDK-së, z. Nard Nodka në festën e 17 vjetrorit të partisë 11 dhjetori është ditëlindja e pluralizmit politik, por për ne demokstianët shqiptarë, kjo datë simbolizon gëzim të ... 
nard ndoka, kreu i pdk, nard ndoka news, mendime per nard ndoka , jeta e nard ndokes, nard ndoka zgjedhjet e 2005, nard ndoka SITO, mendo pozitivisht, albanian newspapers online nard ndoka, ditelindja e nard ndokes et d'autres...
load menu