Politiciens et élections, Votez librement et participez à la démocratie, Votez pour le changement, Référendum en ligne
left right close

Neritan Ceka

> Albanie > Politiciens > Neritan Ceka
Neritan Ceka est prêt à votre avis, de soutien et de vote. Votez en ligne!
AD
 
photo Neritan Ceka

Neritan Ceka - pour

Politikan shqiptar, president i Aleancës Demokratike. | An Albanian archaeologist and politician.
 NO! Neritan Ceka

Neritan Ceka - contre

Kliko, nëse ju nuk e mbështesin Neritan Ceka. Thuaj pse. | Click, if you do not support Neritan Ceka. Say why.

Les résultats des élections en ligne en faveur de "Neritan Ceka" dans le graphique

graph
SQI: Neritan Ceka lindi më 11 shkurt 1941 në Tiranë, është politikan i njohur shqiptar. Neritan Ceka, i biri i arkeologut të parë shqiptar, Hasan Ceka, u interesua për arkeologjinë që fëmijë, kur shoqëronte të atin në ekspeditat arke-ologjike të Apollonisë. Pas mbarimit të studimeve në Universitetin e Tiranës në vitin 1962, ai iu kush-tua plotësisht kërkimeve arkeologjike. Në vitet 1963-1964 gërmoi në kështjellën ilire të Rosujës në Tropojë; në vitin 1969 zbuloi varrin e pasur të Selcës së Poshtme dhe po atë vit filloi gërmimet disavjeçare në Belsh. Tërheqjen më të ...
pour33contre   Sipas mendimit tim Neritan Ceka është mjaft i mirë politikan. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu), positive
pour33contre   Unë nuk pajtohem. Neritan Ceka është zgjedhje e keqe. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu), negative
Pourcentage actuelle (de préférence)
pour Neritan Ceka

Neritan Ceka jep dorëheqjen në PAD, emërohet ambasador ...


... në Itali Presidenti i Partisë Aleanca Demokratike (PAD) Neritan Ceka jep dorëheqjen nga funksioni në parti pasi është emëruar ambassadori shqiptar në Itali. Ceka ishte këshilltar për Kulturën i kryeministrit Sali Berisha. Ai do të zëvendësojë në këtë post ambasadorin e karrierës, Llesh Kola. Aktualisht, PAD përfaqësohet në qeverinë Berisha me kryetarin ekzekutiv, Arben Demeti i cili mban postin e zv/ministrit të Mjedisit. Lexo më shumë:MAPO ONLINE (28 ...


Neritan Ceka “zbulon” Ilirinë antike në Torino


ARKEOLOGJI Konferenca arkeologjike është konceptuar si një udhëtim i ilustruar nëpër Shqipëri, për t’u njohur me zbulimet më të rëndësishme. Ajo organizohet në kuadër të Festivalit të Kulturës Shqiptare Këto ditë, në Circolo dei Lettori në Palazzo Granieri della Roçia të Torinos, në Itali, shoqata kulturore italo-shqiptare “Vatra” e Torinos do të organizojë një konferencë shkencore arkeologjike, me temë “Në ...


Neritan Ceka: Ja formula më e mirë e negocimit


Aleancisti Neritan Ceka, dikur pjesë e negociatave dhe në momente kur politika konfliktuale kishte humbur gjuhën e komunikimit, ka një ide të qartë për formulën më të mirë të zgjidhjes së krizës aktuale. Ai shpreh keqardhjen që politika shqiptare ka krijuar një ndjenjë inferioriteti nga ndërmjetësit ndërkombëtarë, të cilët, sipas tij, jo gjithnjë duhen. Sipas tij, përpjekja për të ftuar ndërkombëtarët është gjithmonë një ...


[TOP 4]

> Neritan Ceka > Actualités
 
neritan ceka politika, arkeologjia-neritan ceka, what neritan ceka use to do in albania, neritan ceka biografia et d'autres...
load menu