Politiciens et élections, Votez librement et participez à la démocratie, Votez pour le changement, Référendum en ligne
left right close

Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet

> Albanie > Partis > Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet
Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet est prêt à votre avis, de soutien et de vote. Votez en ligne!
 
photo  PDIU

PDIU - pour

Partia per Drejtësi, Integrim dhe Unitet (PDIU) | The Party for Justice, Integration and Unity is a nationalist political party in Albania.
 NO! PDIU

PDIU - contre

Kliko, në qoftë se ju nuk e mbështesin Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet. Thuaj pse. | Click, if you do not support the PDIU. Say why.

Les résultats des élections en ligne en faveur de "PDIU" dans le graphique

graph
SQI: Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet ose shkurt PDIU është një parti politike në Shqiperi të cilit është qëllim primar promovimin e çështjeve kombëtare të shqiptarëve, duke përfshirë edhe Kosovë, Shqiptarët në Republikën e Maqedonisë, Mali i Zi, Preshevës dhe sidomos çame. Fillimisht u themelua Partia Drejësi dhe Integrim e drejtuar nga Shpëtim Idrizi. Më pas në 17 shkurt 2011 Partia Drejtësi dhe Integrim edhe Partia Drejtësi e Unitetit u shkrinë së bashku dhe themeluan Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet. Kryetar i saj është Shpëtim Idrizi ndërsa Tahir Muhedini ish-kryetari i ...
pour33contre   Unë e mbështes Partinë për Drejtësi, Integrim dhe unitet (PDIU)! Nga këndvështrimi im është një parti e mirë dhe të besueshëm., positive
pour33contre   Unë jam kundërvënë me forcë. Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet (PDIU) është një zgjedhje e keqe. Kjo parti thjesht nuk mund t'i besohet!, negative
Pourcentage actuelle (de préférence)
pour PDIU

PDIU prezanton kandidatin për deputet në qarkun e Korçës,..


PDIU prezanton kandidatin për deputet në qarkun e Korçës, Idrizi: Të sigurt për fitore Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet, zhvilloi Konferencën e Rrethit Devoll, në të cilën u prezantua edhe kandidati për deputet në Qarkun e Korçës, z. Spartak Meraku. Konferenca u zhvillua në qytetin e Bilishtit me pjesëmarrjen e më shumë se 300 delegatëve dhe u përshëndet nga kryetari i Partisë Drejtësi, Integrim dhe Unitet, z. Shpëtim Idrizi. Takimi u çel nga kryetari i ...


PDIU kërkesë Berishës dhe Bashës: Përshpejtoni lejen për ...


... ndërtimin e xhamisë së Tiranës PDIU i bën thirrje Qeverisë dhe Bashkisë së Tiranës që të përshpejtojnë procedurat për dhënien e lejes për ndërtimin e xhamisë së madhe të Tiranës. Përmes një deklarate për mediet, PDIU thekson se “Kryeministri dhe Kryetari i Bashkisë së Tiranës kanë bërë disa herë prononcime publike për dhënien e lejes për këtë xhami, një e drejtë legjitime kjo që i ...


PDIU: Greqia të dialogojë për çështjen çame dhe për ...


... kufijtë detarë Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet ka dalë sot në një deklaratë për shtyp lidhur më çështjen çame dhe kufijtë detarë të Shqipërisë. “Çështja e kufijve detarë mes Shqipërisë dhe Greqisë nuk zgjidhet nëpërmjet deklaratës së njëanshme të palës greke në Organizatën e Kombeve të Bashkuara. Krejt e kundërta, Greqia agravon situatën me të gjitha vendet e saj fqinje me një ...


[TOP 4]

> Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet > Actualités
 
load menu