Politiciens et élections, Votez librement et participez à la démocratie, Votez pour le changement, Référendum en ligne
left right close

Shpëtim Idrizi

> Albanie > Politiciens > Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet > Shpëtim Idrizi
Shpëtim Idrizi est prêt à votre avis, de soutien et de vote. Votez en ligne!
PDIU
 
photo Shpëtim Idrizi

Shpëtim Idrizi - pour

Politikan shqiptar, kryetari i Partisë Drejtësi Integrim dhe Unitet. | An Albanian leader of the Party for Justice, Integration and Unity (PDIU).
 NO! Shpëtim Idrizi

Shpëtim Idrizi - contre

Kliko, në qoftë se ju nuk e mbështesin Shpëtim Idrizi. Thuaj pse. | Click, if you do not support Shpëtim Idrizi. Say why.

Les résultats des élections en ligne en faveur de "Shpëtim Idrizi" dans le graphique

graph
SQI: Shpëtim Idrizi është Kryetari i Partisë Drejtësi Integrim dhe Unitet, në Shqipëri. burimi ENG: Shpëtim Idrizi is the Albanian leader of the Party for Justice, Integration and Unity (PDIU). He is a deputy in the Albanian Parliament, alongside Dashamir Tahiri, another PJU MP. On December 10, 2012, Idrizi, and Dashamir Tahiri presented to the Parliament of Albania a resolution where PDIU asked from Greece reparations in the amount of 10 Billion Euros for the Expulsion of Cham Albanians. source January 30, 2013 updated: 2013-11-14
pour34contre   Sipas mendimit tim, Shpëtim Idrizi është mjaft i mirë politikan. Ai ka mbështetjen time!, positive
pour33contre   Unë jam kundër! Shpëtim Idrizi është zgjedhje mjaft e keqe. Unë nuk pajtohem me mendimet e tij politike., negative
Pourcentage actuelle (de préférence)
pour Shpëtim Idrizi

Idrizi: Shqipëria të shohë në mënyrë dinjitoze raportet ...


... me shtetin grek Kreu i PDIU-së, Shpëtim Idrizi, reagon pas deklaratave të deputetit të Agimit të Artë: - Çfarë po ndodh sipas jush me shtetin helen? Më vijnë në kokë dy mendime, e para do të thosha që është aq tragjikomike të shohësh një figurë të tillë do të thosha edhe psikopateskë, e cila na vjen si bartëse e një ideologjie, të ideologjisë nazifashiste, e cila ka krijuar shumë dhimbje, por dhe shumë tragjedi për të ...


DITA boton një dosje për Shpëtim Idrizin, gazeta zhduket...


... nga tregu E përditshmja DITA njofton në faqen e vet online se prej dy ditësh persona të panjohur shkojnë që në orët e para të mëngjesit në pikat e shitjes së gazetave dhe blejnë të gjitha kopjet e kësaj të përditshmeje njëherësh. “Kjo histori ka dy ditë që ndodh dhe shkaku janë kopertinat e dy numrave të fundit, të cilat sjellin për lexuesin përmbajtjen e një dosje të Prokurorisë për Shpëtim Idrizin. Zonat ku gazeta zhduket ...


Rezoluta e Shpëtim Idrizit


Tanimë ka një Rezolutë të vërtetë për çështjen çame. Një akt politik të mirëfilltë, të depozituar në Kuvendin e Shqipërisë që e shndërron natyrshëm patriotizmin folklorik në një patriotizëm të së vërtetës, nënshkruar nga Shpëtim Idrizi dhe partia që ai drejton. Kujt do t’ia merrte mendja që do të vinte edhe kjo ditë, e qartë, e kthjellët, pa dëngla, pa belbëzime dhe pa retorikë boshe. ...


[TOP 4]

> Shpëtim Idrizi > Actualités
 
shpetim idrizi, shpetim idrizi bigrafia et d'autres...
load menu