Politiciens et élections, Votez librement et participez à la démocratie, Votez pour le changement, Référendum en ligne
left right close

Vangjel Dule

> Albanie > Politiciens > Partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut > Vangjel Dule
Vangjel Dule est prêt à votre avis, de soutien et de vote. Votez en ligne!
PBDNJ
 
photo Vangjel Dule

Vangjel Dule - pour

Politikan shqiptar. | An Albanian politician and leader of the Unity for Human Rights Party (PBDNJ).
 NO! Vangjel Dule

Vangjel Dule - contre

Kliko, nëse ju nuk e mbështesin Vangjel Dule. Thuaj pse. | Click, if you do not support Vangjel Dule. Say why.

Les résultats des élections en ligne en faveur de "Vangjel Dule" dans le graphique

graph
ENG: Vangjel Dule (born November 18, 1968) is an Albanian politician. He is the leader of the Unity for Human Rights Party. The party was founded in 1992 to represent Albania's ethnic Greek population as the continuation of the Democratic Union of the Greek Minority (Omonoia). Vangjel Dule was deputy of the party PBDNJ in the Albanian parliament (from 2002 to 2006 and from 2007 to 2010). source January 29, 2013 updated: 2013-11-14
pour33contre   Sipas mendimit tim Vangjel Dule është mjaft i mirë politikan. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu), positive
pour31contre   Unë nuk pajtohem. Vangjel Dule është zgjedhje e keqe. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu), negative
Pourcentage actuelle (de préférence)
pour Vangjel Dule

Vangjel Dule: Lëvizja jonë, do hapë kutitë dhe rrugën ...


...e demokracisë Tiranë - NOA Lëvizja jonë nuk do të hapë vetëm kutitë, por edhe një rrugë të re për demokracinë, për të arritur atë që në Shqipëri të mos ketë më vota të vjedhura. Kështu është shprehur në protestën e radhës së opozitës në bulevardin Dëshmorët e Kombit, deputeti i Partisë së Bashkimit për të Drejtat e Njeriut, Vangjel Dule, i cili ka shtuar se opozita po tregon vullnet të ...


Vangjel Dule: Lëvizja jonë, do hapë kutitë dhe rrugën ...


...e demokracisë Tiranë  ;- NOA Lëvizja jonë nuk do të hapë vetëm kutitë, por edhe një rrugë të re për demokracinë, për të arritur atë që në Shqipëri të mos ketë më vota të vjedhura. Kështu është shprehur në protestën e radhës së opozitës në bulevardin Dëshmorët e Kombit, deputeti i Partisë së Bashkimit për të Drejtat e Njeriut, Vangjel Dule, i cili ka shtuar se opozita po tregon vullnet të ...


Dule: Hapja e kutive kusht i vetëm për zgjidhjen e krizës


TIRANE - Një prej aleatëve të PS, kryetari i PBDNJ-së, Vangjel Dule gjatë një konference për shtyp tha se hapja e kutive dhe hetimi i plotë i zgjedhjeve të 28 qershorit është kushti i vetëm për zgjidhjen e krizës politike. “Kërkohet zgjidhje e cila do të nxjerrë vendin nga ngërci politik, do të nxjerrë vendin nga rrënimi i vazhdueshëm ekonomik” u shpreh Dule. Kreu i PBDNJ ftoi shqiptarët ti bashkohen protestës së opozitës më 30 ...


[TOP 4]

> Vangjel Dule > Actualités
 
Partia vangjel dule omonias, "vangjel dule", vangjel dule, kontakt vangjel dule, Vangjel neli, vangjei dule, vangjel dule i lindur, www.duleelection.org, vangjel dule bio et d'autres...
load menu